“We hebben vaker een bedrijf verkocht. Ook in die tijd hielp Byfusion ons naar tevredenheid, en daarom zochten we ook voor deze zaak weer contact.”

ISIn januari 2008 werd de verkoop van containervervoerder ISE Trucking en dochtermaatschappij Intermodal Services officieel beklonken. Byfusion begeleidde de verkopers, Kees van de Meerendonk en Maarten Hoogenbirk. Het tweetal is tevreden over het verloop. “Byfusion heeft niet alleen kennis van zaken, maar kan zich ook uitstekend aanpassen aan de klant.”

ISE Trucking is al vele jaren een betrouwbare partner in containervervoer. Dochtermaatschappij Intermodal Services houdt zich bezig met intermodaal vervoer: een combinatie van diverse transportvormen zoals overzees transport, wegvervoer, binnenvaart en railvervoer. De onderneming beschikt in totaal over zo’n vijftig vrachtwagens en veertig getrokken eenheden. Beide bedrijven hebben in de loop der jaren een goede naam opgebouwd in de logistieke sector. Begin 2007 besloten Kees van de Meerendonk en Maarten Hoogenbirk echter om ze van de hand te doen. Niet omdat ze de logistieke sector beu zijn, maar omdat ze zich volledig willen concentreren op een specifieke nichebusiness.

“We hebben vaker een bedrijf verkocht”, vertelt Kees van de Meerendonk. “Ook in die tijd hielp Byfusion ons. Naar tevredenheid, en daarom zochten we ook voor deze zaak weer contact. Er volgde een goed gesprek en op basis daarvan ontvingen we direct een prima aanbieding. De keuze was dus zo gemaakt. Marcel de Jong heeft ons gedurende het gehele traject begeleid. Bij het verkoopklaar maken, het vinden van een koper, het onderhandelen, de contractuele afronding en alles ertussenin. Het is en blijft toch een complex proces.”

“Of ik tevreden ben over Byfusion? Jazeker. Maarten en ik zijn niet van die uitgesproken types, maar we hebben ook absoluut geen klachten. Byfusion heeft het werk gewoon naar behoren en volgens afspraak uitgevoerd. Bovendien merkten we dat Marcel de Jong zijn werkwijze afstemde op ons bedrijf. Deftig gedoe is aan ons niet zo besteed. Marcel ging gelukkig helemaal mee in onze informele werksfeer. Dat was prettig. Tegelijkertijd kon hij overigens wel heel goed omschakelen als dat nodig was.”